Nieuwe les: Spicy Flow

DATUM: Vanaf  woensdag 08 januari van 19:30 – 20:30

Dag iedereen

Vanaf 8 januari zal ik de avondles van 19u30-20u30 verzorgen. De les zal genaamd zijn Spicy Flow. Onderaan wat meer informatie over de les. Ik kijk er alvast heel erg naar uit om jullie te ontmoeten. Jullie gaan weldra een vragenlijst krijgen om in te vullen. Dit om de les zo veilig mogelijk te maken voor iedereen. De lijst mogen jullie doormailen naar mijn mailadres: joanna.mees@hotmail.com. Ik kijk er enorm naar uit jullie te mogen verwennen.  Onderaan de info over de les: Wil je meer kracht opbouwen in combinatie met beweeglijkheid ?
Dan is Spicy Flow iets voor je!

Een intense flow waarbij we werken op het versterken van je lichaam zodat we meer energie, daadkracht en stabiliteit hebben.
Tegelijkertijd stretchen we het gehele lichaam.

Een creatieve vorm waarbij houdingen in elkaar overvloeien, vergelijkbaar met een dans. Centraal staat de ademhaling, die in connectie wordt gebracht met de bewegingen.
De bewegingen voelen krachtig en toch vloeibaar aan. Dankzij deze vorm ga je helemaal op in de bewegingen en voel je je lichaam. Een welzijn voor je lichaam & geest. 🙏🙏🙏🙏🙏